Domein het Camperveer

Downton Abbey aan het water

Roompot Domein het Camperveer Veerse Meer Villa HelenaRoompot Domein het Camperveer is een prachtig landgoed in Engelse stijl, aan de rand van het Veerse Meer. Waan je in Downton Abbey vanuit Villa Helena. In dit statige en romantische Engelse landhuis bevinden zich appartementen met eigen balkon en penthouses met een dakterras.

De luxe villa’s liggen verspreid over het landgoed, er zijn villa’s aan de buitenrand en villa’s aan het water. De gloednieuwe villa’s hebben 3 of 4 slaapkamers en zijn geschikt voor 6 tot 8 personen.

Voorkeuren

Roompot Domein het Camperveer Veerse MeerEen aantal villa’s zijn voorzien van extra kenmerken, tijdens het reserveren kun je deze extra’s bijboeken. In sommige gevallen wordt hier een toeslag voor gerekend.

Denk hierbij aan airconditioning, sauna, sfeerhaard, lounge set, bolderwagen, traphekje, oplaadpunt voor een elektrische auto, huisdieren welkom of huisdiervrij.

Extra luxe genieten

Roompot Domein het Camperveer livingMet een luxe villa van Roompot ga je voor bijzonder, luxe en kleinschalig. In je villa ligt bij aankomst een welkomstpakket met koffie en thee voor je klaar, en in de badkamer liggen heerlijke bad- en doucheproducten.

De villa’s zijn voorzien van opgemaakte bedden en bad- en keukenlinnen, en er zijn twee handdoeken per persoon aanwezig voor het gehele verblijf. In je villa kun je gebruik maken van gratis wifi.

Direct boeken

Boek een villa, penthouse of appartement bij Roompot Domein het Camperveer