Strand Resort Ouddorp Duin

Moderne villa’s in een duinlandschap

Landal Strand Resort Ouddorp DuinLandal Strand Resort Ouddorp Duin ligt midden in de duinen, op loopafstand van het strand. Het is een nieuw park en ligt op de grens van Zuid-Holland en Zeeland op Goeree-Overflakkee. Op 100 meter afstand van het park ligt het strand van Ouddorp. Iets verder weg, aan de andere kant van het eiland, ligt het Grevelingenmeer.

Goeree-Overflakkee wordt vaak gezien als het noordelijkste ‘Zeeuwse’ eiland. Hier vind je het beste van twee provincies.

Faciliteiten

Het park beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een indoorspeelplaats met binnenterras, supermarkt, en een restaurant met take-away. Als het te koud is om in de zee te zwemmen dan kun je een duik nemen in het nieuwe overdekte zwembad.

Duinhuisjes

Landal Strand Resort Ouddorp DuinEr zijn 14 verschillende typen duinhuisjes, en omdat dit een nieuw park is zijn alle huisjes nieuw. De huisjes hebben namen zoals Oostduin, Westduin, Zeeduin, Kijkduin en Grasduin, en variëren van comfort, luxe tot extra luxe. Sommige huisjes hebben zelfs een sauna, kookeiland, of sunshower. Er zijn gewone villa’s, kindervilla’s en culinaire villa’s. De duinhuisjes verschillen in grootte, en zijn geschikt voor 4 personen, 6, 8, 10, of 12 personen, en er is een groepsaccommodatie voor 24 personen.

Direct boeken

Boek een duinhuisje bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin.