Design strandhuisje

Cadzand

strandhuisje-molecatenDe design strandhuisjes van Molecaten Park Hoogduin zijn geschikt voor 6 personen. De mooie strandhuisjes staan van begin april tot eind oktober op het strand, het Molecaten park ligt op loopafstand aan de andere kant van het duin.

De voorkant van het strandhuisje is helemaal van glas, hierdoor heb je een fantastisch uitzicht op het strand, de zee, en de fantastische luchten. Het strandhuisje is ongeveer 25 m² (exclusief veranda), en heeft 2 slaapkamers. De huisjes zijn rookvrij, in enkele strandhuisjes zijn huisdieren toegestaan.

Bagage service

design strandhuisje cadzandJe auto kun je op loopafstand aan de andere kant van het duin op het park parkeren. De afstand van de parking naar de strandhuisjes is ongeveer 700 meter. De strandhuisjes zijn te bereiken via het duinpad en een korte strandwandeling (loopafstand).

Op de aankomst-dag wordt je bagage met een strandauto naar je strandhuisje gebracht. Handbagage en/of boodschappen kun je zelf met de bolderkar vervoeren. Op de dag van vertrek wordt je bagage weer opgehaald vanaf je strandhuisje.

Direct boeken

Boek een strandhuisje bij Molecaten Park Hoogduin.