Duinlodges en Urban Villa’s in Vlissingen

Achter de boulevard

villa resort vlissingen buitenVerstopt tussen de bomen, vlak achter de boulevard van Vlissingen, staan de luxe villa’s van het nieuwe Noordzee Resort Vlissingen. Het strand van Vlissingen vind je op 250 meter afstand.

De villa’s zijn geschikt voor maximaal 6 personen, hebben 3 slaapkamers, en zijn 80 m². In de woonkamer vind je een gezellige zithoek, open haard, en een smart TV. De keuken is volledig ingericht, met o.a. een magnetron, vaatwasser en Nespresso apparaat. Zowel de woonkamer als de badkamer bevinden zich op de begane grond en hebben beide vloerverwarming.

villa resort vlissingen binnen haardOp de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers. In de hoofdslaapkamer is een televisie aanwezig, de tweede slaapkamer heeft een vide, en de derde slaapkamer heeft een eenpersoons bed met onderschuif bed. Alle villa’s hebben een eigen terras met tuinmeubilair op het zuiden, en er is gratis wifi.

Duinlodges

duinlodge vlissingenNoordzee Resort Vlissingen is in 2019 uitgebreid met nieuwe Duinlodges. De luxe Duinlodges liggen aan de bosrand dichtbij het strand. Er zijn Duinlodges met 2 of 3 slaapkamers, geschikt voor 4 of 6 personen.

In de woonkamer staat een houtkachel en een smart-tv, in de keuken vind je o.a. een Nespresso apparaat, vaatwasser en een kokendwaterkraan. Alle slaapkamers hebben Auping bedden en een televisie. Op het terras staat een luxe loungeset. In de Duinlodges kun je gebruik maken van gratis wifi.

Extra faciliteiten

villa resort vlissingen binnenEen aantal villa’s hebben extra faciliteiten, zoals een traphekje, afgeschermde contactdozen, huisdiervrij, of juist huisdieren welkom.

Tijdens het reserveren kun je aangeven of je interesse hebt in een van deze extra faciliteiten. In een aantal gevallen wordt er hiervoor een toeslag gerekend.

Bij de Duinlodges kun je alleen kiezen voor huisdiervrij of huisdieren welkom.

Direct boeken