Strandhuisjes Zeeland

Strandhuisje in Zeeland

In Zeeland zijn momenteel 14 plekken waar je een strandhuisje kunt huren.

Kaart Zeeland

Op onderstaande kaart kun je zien waar de strandhuisjes zich bevinden:

Beach Houses (Kamperland)

Deze luxe Beach Houses in Kamperland zijn het hele jaar te boeken en zijn van alle gemakken voorzien. De Beach Houses zijn onderdeel van Roompot Beach Resort. Er zijn 3 verschillende types Beach Houses, allemaal voor 4-6 personen.

Design Strandhuisje

De design strandhuisjes staan op het strand bij Cadzand, en zijn aan de voorkant helemaal van glas. Hierdoor heb je een fantastisch uitzicht op het strand en de zee. De strandhuisjes zijn onderdeel van Molecaten Park Hoogduin, en zijn geschikt voor 6 personen.

Beach Houses (Vlissingen)

De strandhuisjes van Noordzee Resort Vlissingen liggen op het strand van Vlissingen in een baai aan de zuidkant. De strandhuisjes zijn 18 m² groot, en zijn geschikt voor max. 6 personen. Er is een bagageservice en je kunt gebruik maken van gratis WiFi.

Breezand Beachhouses (Vrouwenpolder)

Achter de Veerse Dam in Vrouwenpolder staan 25 nieuwe Beachhouses. De Beachhouses zijn nieuw sinds 2022 en zijn via een pad bereikbaar. De Beachhouses zijn in bohemian stijl ingericht, van alle gemakken voorzien, en super comfortabel en ruim.

Strandhuisje (Dishoek)

Op het strand van Dishoek staat een rijtje slaapstrandhuisjes. Eén van deze strandhuisjes wordt te huur aangeboden. Dit strandhuisje heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. Je moet een stukje over het strand lopen om bij het huisje te komen.

Slaapstrandhuisjes (Nieuwvliet-Bad)

Op het strand van Nieuwvliet-Bad staan de slaapstrandhuisjes van Strandweelde. De strandhuisjes hebben een uniek ontwerp en zijn voorzien van twee terrassen: een duinterras en een strandterras. Door deze twee terrassen kun je altijd in de zon of uit de wind zitten.

Beachrooms Pier 7

Deze strandhuisjes met hotelservice bevinden zich onder het nieuwe Zandpaviljoen Pier 7 in Vlissingen. Alle strandhuisjes hebben een eigen terras, kitchenette, flatscreen-tv, en gratis wifi. Elke ochtend kun je genieten van een overheerlijk ontbijtbuffet.

De Gevangentoren Suite

Boven in de torenspits van de Vlissingse Gevangentoren bevindt zich een luxe suite. De suite bestaat uit twee verdiepingen: beneden een livingroom en boven in de toren een grote slaapkamer. Kijk vanuit je bed door de vier ramen naar de Westerschelde en de boulevard.

Beach Resort Punt-West

Beach Resort Punt-West heeft stijlvol ingerichte luxe villa’s aan het strand van het Grevelingenmeer. Verder zijn er nog eilandstudio’s, eilandvilla’s, en een Beachclub. De luxe villa’s zijn geschikt voor 4-8 personen. De eilandstudio’s zijn geschikt voor 2 personen.

ECO Cottages

Aan het Grevelingenmeer staan 30 zelfvoorzienende ECO cottages. Een ECO Cottage is een duurzaam Tiny House, geschikt voor 4 personen. De cottages staan verspreid over het resort, hierdoor heb je veel privacy. Elk huisje heeft een terras met een hangmat en een Green Egg BBQ. Vanaf je terras heb je vrij uitzicht over het water.

Strandhuisjes (Vrouwenpolder)

Op het strand van Vrouwenpolder staan 25 strandhuisjes. De strandhuisjes zijn gezellig en praktisch ingericht met een zithoek, tv, twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Buiten op het terras staat een lekkere loungeset en een parasol.

Duinlodges en Urban Villa’s

De Duinlodges en Urban Villa’s van het nieuwe Noordzee Resort Vlissingen staan verstopt tussen de bomen, vlak achter de boulevard van Vlissingen. De duinlodges en villa’s zijn geschikt voor maximaal 6 personen, hebben 2 of 3 slaapkamers, en zijn 50 tot 80 m². Het strand van Vlissingen vind je op 250 meter afstand.

Beach Lodges (Nieuwvliet-Bad)

De nieuwe Beach Lodges van Beach Resort Nieuwvliet-Bad bevinden zich direct achter de dijk, op 100 meter van het strand van Nieuwvliet. Vanaf je Beach Lodge loop je via een houten vlonderpad (200 meter) zo naar de zee en het brede strand van Nieuwvliet.

Watervilla’s

Waterrijk Oesterdam heeft luxe vakantievilla’s aan open water in Zeeland. De meeste villa’s hebben een prachtige ligging aan het Zoommeer met een eigen aanlegsteiger. Ze hebben ook villa’s met wellness faciliteiten en nieuwe, luxe hotel suites.

Strand-appartementen

Aan het Zeeuwse Grevelingemeer staan de strand-appartementen van Landal Port Greve. De strand-appartementen zijn geschikt voor 4-6 personen en hebben gratis wifi. De appartementen hebben allemaal een terras met tuinmeubilair.

Safaritenten, chalets en tiny houses (Vlissingen)

Achter de boulevard van Vlissingen, aan de rand van het Nollenbos staan de nieuwe safaritenten, chalets en tiny houses van Strandpark Zeeland.