Zeeland

Strandhuisje in Zeeland

In Zeeland zijn momenteel 7 plekken waar je een strandhuisje kunt huren.

Beach Houses (Kamperland)

Deze luxe Beach Houses in Kamperland zijn het hele jaar te boeken en zijn van alle gemakken voorzien. De Beach Houses zijn onderdeel van Roompot Beach Resort. Er zijn 3 verschillende types Beach Houses, allemaal voor 4-6 personen.

Design Strandhuisje

De design strandhuisjes staan op het strand bij Cadzand, en zijn aan de voorkant helemaal van glas. Hierdoor heb je een fantastisch uitzicht op het strand en de zee. De strandhuisjes zijn onderdeel van Molecaten Park Hoogduin, en zijn geschikt voor 6 personen.

Beach Houses (Vlissingen)

De strandhuisjes van Strandpark Zeeland liggen op het strand van Vlissingen in een baai aan de zuidkant. De strandhuisjes zijn 18 m² groot, en zijn geschikt voor max. 6 personen. Er is een bagageservice en je kunt gebruik maken van gratis WiFi.

Beachrooms Pier 7

Deze strandhuisjes met hotelservice bevinden zich onder het nieuwe Zandpaviljoen Pier 7 in Vlissingen. Alle strandhuisjes hebben een eigen terras, kitchenette, flatscreen-tv, en gratis wifi. Elke ochtend kun je genieten van een overheerlijk ontbijtbuffet.

Beach Resort Punt-West

Beach Resort Punt-West heeft stijlvol ingerichte luxe villa’s aan het strand van het Grevelingenmeer. Verder zijn er nog eilandstudio’s, eilandvilla’s, en een Beachclub. De luxe villa’s zijn geschikt voor 4-8 personen. De eilandstudio’s zijn geschikt voor 2 personen.

Luxe villa’s achter de boulevard

De luxe villa’s van het nieuwe Noordzee Resort Largo City staan verstopt tussen de bomen, vlak achter de boulevard van Vlissingen. De villa’s zijn geschikt voor maximaal 6 personen, hebben 3 slaapkamers, en zijn 80 m². Het strand van Vlissingen vind je op 250 meter afstand.

Strand-appartementen

Aan het Zeeuwse Grevelingemeer staan de strand-appartementen van Landal Port Greve. De strand-appartementen zijn geschikt voor 4-6 personen en hebben gratis wifi. De appartementen hebben allemaal een terras met tuinmeubilair.

Kaart Zeeland

Op onderstaande kaart kun je zien waar de strandhuisjes zich bevinden: