Slaapstrandhuisjes Nieuwvliet-Bad

Strandweelde

strandhuisje strandweeldeOp het strand van Nieuwvliet-Bad staan de slaapstrandhuisjes van Strandweelde. De strandhuisjes hebben een uniek ontwerp en zijn voorzien van twee terrassen: een duinterras voor de ochtendzon, en een strandterras met uitzicht op het strand en de zee.

Op het duinterras staat een ruime eettafel, en op het strandterras kun je relaxen op lekkere lounge stoelen. Door deze twee terrassen kun je altijd in de zon of uit de wind zitten.

Luxe ingericht

slaapstrandhuisjes strandweeldeDe strandhuisjes zijn geschikt voor 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen). Op de bovenverdieping staat een tweepersoonsbed en een stapelbed, in de woonkamer staat nog een luxe slaapbank voor 2 personen (kinderen).

De strandhuisjes hebben een oppervlakte van ongeveer 25 m² en zijn luxe ingericht met vaatwasser, magnetron, Dolce Gusto koffie apparaat, luxe badkamer en tv.

Er zijn drie verschillende strandhuisjes: een huisdiervrij strandhuisje, een strandhuisje waar huisdieren ook welkom zijn, en een senioren strandhuisje (met gemakkelijke opstap).

Camping Zonneweelde

Beach LoftDe strandhuisjes horen bij Camping Zonneweelde, de camping ligt 800 meter landinwaarts. Als je in een strandhuisje verblijft dan mag je ook van alle faciliteiten van de camping gebruik maken.

Zijn de strandhuisjes al volgeboekt? Verblijf dan op de camping in een Duin Lodge, Beach Loft, Beach Loft Wellness (met sauna), glamping tent of luxe chalet.

Direct boeken