Beach Houses Kamperland

Strandhuisje in Kamperland

strandhuisje-roompot-beach-resort1Roompot Beach Resort aan de Zeeuwse kust heeft 3 verschillende types strandhuisjes. De strandhuisjes staan op het strand in Kamperland en zijn van alle gemakken voorzien.
In het woongedeelte is een smart TV aanwezig en de keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron, koffiepadapparaat, waterkoker en koelkast. Alle strandhuisjes hebben een eigen terras met loungeset. Er is een bolderkar aanwezig en er is gratis WiFi in alle strandhuisjes.

De strandhuisjes

strandhuisje-roompot-beach-resort2Het strandhuisje voor 4 personen heeft 2 slaapkamers, de slaapkamers hebben allebei een eigen badkamer met douche. In de hal is een apart toilet. Het strandhuisje is 40 m².
De strandhuisjes voor 6 personen hebben beide 3 slaapkamers. Deze strandhuisjes hebben een badkamer met douche en een apart toilet. Deze strandhuisjes verschillen met name in grootte, je kunt kiezen voor een strandhuisje van 51 m², of het strandhuisje XL van 63 m².

Gratis bagageservice

Omdat je niet met je auto bij je strandhuisje kunt komen hebben ze een gratis bagageservice. Je bagage wordt dan afgegeven op het terras van je strandhuisje. Het is natuurlijk ook mogelijk om met de bolderwagen van het strandhuisje je bagage zelf naar je strandhuisje te brengen.

Direct boeken