Klepperstee Ouddorp Duin

Unieke vakantiehuizen aan zee

De Klepperstee - Wikkelhouse BearBij De Klepperstee kun je verschillende vakantiehuisjes vlakbij het strand huren. Het park ligt vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee, op slechts 900 meter van de Noordzee.

Vlakbij het park ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels en een restaurant. Nog een paar stappen verder en je staat op het strand en je kunt een duik nemen in de Noordzee.

Behalve vakantiehuisjes heeft het park ook kampeerplaatsen en een camperpark. Er is een bistro, binnen(speel)tuin en zwemvijver op het park.

Duurzame vakantiehuizen

De Klepperstee - OepDe nieuwste vakantiehuizen op de Klepperstee hebben een bijzondere en duurzame bouwstijl. Zoals de Wikkelhouse, een duurzaam en compact vakantiehuis gemaakt van gerecycled golfkarton.

De duurzame vakantiehuizen zijn volledig gasvrij en gebruiken energie opgewekt door zonnepanelen. Naast de Wikkelhouse zijn er meerdere duurzame vakantiehuisjes, allemaal met hun eigen charme.

De Klepperstee - Ark ShelterDe nieuwste vakantiehuizen van de Klepperstee, de Ark shelter en Wikkelhouse Bear zijn er sinds 2019, de overige accommodaties bestaan al langer.

De komende jaren werkt De Klepperstee verder aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. Op het park is dan ook plek voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.

Boeken

Boek een uniek vakantiehuis bij De Klepperstee