LARGO Harbour Village

Premium Watervilla’s

Watervilla LARGO Harbour VillageLARGO Harbour Village heeft premium watervilla’s aan Veerse Meer. De watervilla’s zijn open en wijds ontworpen van 162 m² tot 193 m² groot, hebben 3, 4 of 5 slaapkamers, en zijn van alle luxe voorzien.

De villa’s hebben vloerverwarming en in de woonkamer is een smart-tv en sfeerhaard aanwezig. De woonkamers liggen op waterniveau en hebben gemeubileerde terrassen met aanlegsteiger. Het interieur van elke watervilla is uniek.

Voorkeuren

Watervilla LARGO Harbour Village binnenEen aantal watervilla’s zijn voorzien van extra kenmerken, tijdens het reserveren kun je deze extra’s bijboeken. In sommige gevallen wordt hier een toeslag voor gerekend.

Denk hierbij aan een inpandig boothuis, dakterras, airconditioning, lounge set, terras-heater, kokendwaterkraan, televisie op een of meer slaapkamers, open haard, sunshower, huisdieren welkom of huisdiervrij.

LARGO extra’s

Watervilla LARGO Harbour Village zeilbootMet een watervilla van LARGO ga je voor bijzonder, luxe en kleinschalig. In je villa ligt bij aankomst een LARGO welkomstpakket met koffie en thee voor je klaar, en in de badkamer liggen heerlijke bad- en doucheproducten.

De watervilla’s zijn voorzien van opgemaakte bedden en bad- en keukenlinnen, en er zijn twee handdoeken per persoon aanwezig voor het gehele verblijf. In je villa kun je gebruik maken van gratis wifi.

Direct boeken

Boek een watervilla bij LARGO Harbour Village