Harbour Village

Premium Watervilla’s

Watervilla Harbour VillageHarbour Village heeft premium watervilla’s aan Veerse Meer. De watervilla’s zijn open en wijds ontworpen van 162 m² tot 193 m² groot, hebben 3, 4 of 5 slaapkamers, en zijn van alle luxe voorzien.

De villa’s hebben vloerverwarming en in de woonkamer is een smart-tv en sfeerhaard aanwezig. De woonkamers liggen op waterniveau en hebben gemeubileerde terrassen met aanlegsteiger. Het interieur van elke watervilla is uniek.

Extra luxe genieten

Harbour Village ZeelandMet een watervilla van Harbour Village ga je voor bijzonder, luxe en kleinschalig. In je villa ligt bij aankomst een welkomstpakket met koffie en thee voor je klaar, en in de badkamer liggen heerlijke bad- en doucheproducten.

De watervilla’s zijn voorzien van opgemaakte bedden en bad- en keukenlinnen, en er zijn twee handdoeken per persoon aanwezig voor het gehele verblijf. In de watervilla’s kun je gebruik maken van gratis wifi.

Voorkeuren

Watervilla Harbour Village binnenEen aantal watervilla’s zijn voorzien van extra kenmerken, deze kun je zien in de beschrijving van de watervilla’s.

Denk hierbij aan een inpandig boothuis, dakterras, airconditioning, lounge set, terras-heater, kokendwaterkraan, televisie op een of meer slaapkamers, open haard, sunshower, huisdieren welkom of huisdiervrij.

Je kunt de watervilla’s boeken bij Dormio.nl en bij Booking.com. Booking.com heeft drie Harbour Village pagina’s: de eerste heeft 19 verschillende watervilla’s en de andere twee pagina’s hebben watervilla’s met 3 of 5 slaapkamers.

Direct boeken