Tiny House Eco Resort

Basecamp IJmuiden

Basecamp Tiny House Eco Resort IJmuidenTussen de jachthaven, het strand en het Kennemermeer ligt Basecamp Tiny House Eco Resort IJmuiden. Basecamp IJmuiden is juist hier in de duinen gevestigd, waar de natuur, de zee en de industrie samenkomen.

Je kunt hier overnachten in één van de 32 unieke Tiny Houses. Er zijn huisjes voor 2 tot 8 personen op nog geen 2 minuten wandelen van het strand, ideaal om even lekker uit te waaien. Elk huisje heeft een volledig uitgeruste eigen badkamer met douche en toilet. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Midden in de natuur

Basecamp Tiny House Eco Resort IJmuidenLoop naar het breedste strand van Nederland, geniet van de vele strand paviljoens, loop een rondje om het Kennemermeer, of ontdek Nationaal Park Zuid Kennemerland.

Vanuit je Tiny House sta je meteen in de Kennemerduinen. Dit prachtige natuurgebied met uitgestrekte wandel- en fietspaden loopt helemaal door tot aan Zandvoort.

Duurzaamheid

Basecamp Tiny House Eco Resort IJmuidenDuurzaamheid is onlosmakelijk verbonden aan Basecamp IJmuiden en is zowel zichtbaar als onzichtbaar verweven in het terrein en de Tiny Houses.

Omdat de huisjes allemaal door verschillende producenten zijn gefabriceerd heeft elk huisje zijn eigen duurzame oplossingen en toepassingen. Denk hierbij aan afwerking, isolatie, energie opwekking, verwarming, besparing & opslag, interieur en waterverbruik.

Direct boeken

Boek een Tiny House op Basecamp Tiny House Eco Resort IJmuiden