Watervilla’s

Waterrijk Oesterdam

oesterdam luxe watervillasWaterrijk Oesterdam heeft luxe vakantievilla’s aan open water in Zeeland. De meeste villa’s hebben een prachtige ligging aan het Zoommeer met een eigen aanlegsteiger.

Ook kun je kiezen voor een villa met wellness faciliteiten zoals een jacuzzi, sauna en/of sunshower.

Er zijn villa’s voor 4 of 6 personen, maar ook villa’s voor grotere groepen van 8, 10, 12 of 16 personen. De luxe villa’s zijn van alle gemakken voorzien. Ervaar de mooie ligging van de villa aan het water en geniet van je eigen tuin, terras en veranda.

Luxe hotel suites

oesterdam hotel suiteBehalve watervilla’s hebben ze ook nieuwe, luxe hotel suites. De hotel suites zijn geschikt voor 2 tot 4 personen, zijn stijlvol ingericht en hebben een prachtig uitzicht op het water.

Als je in een hotel suite verblijft dan kun je gebruik maken van de wellness faciliteiten. Ontspan in de Finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine, relax kamer, het belevingsbad of de belevingsdouche met verschillende stralen, geuren en geluiden.

Beachclub met cabanastrand

oesterdam cabana strandOp het Oesterdam Resort is een trendy beachclub in Ibiza style. De beachclub is volledig omringd door water.

Geniet binnen bij de haard of loungebar of ga buiten relaxen op het verwarmde terras of het cabanastrand.

Direct boeken