Sea Houses Ameland

Onder de vuurtoren

sea houses amelandVerscholen in een rustige duinpan, onder de vuurtoren van Hollum, ligt Roompot Ameland. Op dit park vind je vijf verschillende soorten luxe Sea Houses, allemaal trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Op 950 meter vanaf het park ligt de kust van Ameland.

Roompot Ameland is te bereiken vanuit Friesland, de boot vertrekt vanaf de plaats Holwerd. Bekijk de dienstregeling van de boot naar Ameland.

Sea Houses

sea houses ameland binnenEr zijn vijf verschillende typen Sea Houses, allemaal comfortabel, modern en trendy ingericht. De Sea Houses hebben onder andere een afwasmachine, combimagnetron en Nespresso apparaat. Er is een smart TV in de woonkamer en in de slaapkamers. De Sea Houses hebben verder allemaal een overdekte veranda met luxe lounge-set. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt. De Sea Houses hebben een mooie bouwstijl: modern en trendy, maar toch zeer goed passend in de omgeving.

Faciliteiten

Op het park vind je een mini-markt met bakker en een take-away. Tijdens schoolvakanties is er een animatieprogramma. In alle Sea Houses kun je gebruik maken van gratis wifi. Roompot Ameland is het hele jaar geopend, dus je kunt hier het hele jaar terecht om te genieten van het strandleven.

Hond mee

Roompot Ameland is huisdiervriendelijk en heeft huisdiervriendelijke accommodaties.

Direct boeken

Boek een Sea House bij Roompot Ameland.