Surf en Beach Strandhuisjes

Katwijk aan Zee

surf en beach strandhuisje buitenNaast strandpaviljoen Surf en Beach in Katwijk aan Zee staan 6 mooie Surf en Beach strandhuisjes. De strandhuisjes zijn 40 m² groot, en geschikt voor 6 personen.

Het strandhuisje heeft 2 slaapkamers met een stapelbed, en een slaapzolder met een tweepersoonsbed. Er is een open keuken met een eethoek en een zithoek. In de keuken zijn o.a. een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, magnetron en Senseo apparaat te vinden. Verder is er een douche met apart toilet, televisie (digitenne), en gratis wifi.

Buiten op het zonneterras staan twee lekkere loungebanken, een picknicktafel en 2 strandstoelen. De veranda is voorzien van glazen windschermen.

Ook genieten in voor- en naseizoen

surf en beach strandhuisje binnenHet strandhuisje is geïsoleerd en heeft centrale verwarming, dus ook optimaal genieten in het voor- en naseizoen.

In de zomermaanden staan de traditionele strandhokjes op het strand voor de strandhuisjes. Deze strandhokjes staan iets lager dan de Surf en Beach strandhuisjes. Vanuit het strandhuisje kun je over deze strandhokjes heen kijken.

In de strandhuisjes zijn huisdieren niet toegestaan.

Direct boeken

Boek een Surf en Beach strandhuisje in Katwijk aan Zee