Beach Houses Vlissingen

Beach House

Beach Houses VlissingenOp het strand van Vlissingen staan de nieuwe strandhuisjes van Noordzee Resort Vlissingen. De sfeervolle strandhuisjes zijn nieuw sinds 2020 en liggen aan het Nollestrand. Vanuit je strandhuisje heb je een fantastisch uitzicht over de zee. De strandhuisjes zijn 28 m² groot, en zijn geschikt voor 4, maximaal 5 personen. Beneden staat een stapelbed, en op de open slaapzolder bevind zich een tweepersoonsbed. De bank in de woonkamer kun je gebruiken als slaapbank voor de 5e persoon.

Gratis bagageservice

Beach Houses Vlissingen uitzicht over het strand en de zeeIn het strandhuisje bevindt zich een keuken met onder andere een Nespresso apparaat en een vaatwasser. In de woonkamer staat een elektrische kachel voor de koudere dagen. Verder is er een badkamer met douche en toilet en een buitendouche. Buiten op de overdekte veranda staat een luxe lounge set. Voor je koffers is er een bagageservice en er is parkeergelegenheid vlakbij het strandhuisje.

Gratis extra’s

Beach Houses Vlissingen voorkantIn je strandhuisje ligt een welkomstpakket met koffie en thee voor je klaar, en in de badkamer liggen heerlijke bad- en doucheproducten. Het strandhuisje is voorzien van opgemaakte bedden en bad- en keukenlinnen, en er zijn twee handdoeken per persoon aanwezig voor het gehele verblijf. In je strandhuisje kun je gebruik maken van gratis wifi.

Direct boeken