Beach Houses Zandvoort

Beach Houses Zandvoort

Beach House Strandhuisje Zandvoort 2 personenOp het strand in Zandvoort aan Zee staan 18 nieuwe strandhuisjes van Roompot. De nieuwe Beach Houses zijn in 2023 neergezet en zijn geschikt voor 2 of 4 personen.

Alle Beach Houses zijn 28 m², hebben airco, wifi, een Nespresso apparaat, waterkoker en zijn inclusief opgemaakte bedden. De airconditioning kan in het voor- en naseizoen ook gebruikt worden als verwarming.

Beach Suites & Beach Houses

Beach House Strandhuisje Zandvoort 4 personenDe Beach Suite 2 is geschikt voor 2 personen en heeft een tweepersoonsbed en een zitje. Er is een ruime douchecabine aanwezig. Achter aparte deuren vind je het toilet en de wastafel.

De 4-persoons Beach Houses hebben ook nog een open keuken met een koelkast. Er zijn twee soorten Beach Houses voor 4 personen. Beach House Sea 4 heeft een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een bedstee met 2 eenpersoonsbedden. Beach House Sun 4 heeft 2 bedsteden met elk 2 eenpersoonsbedden. De 4-persoons Beach Houses zijn voorzien van een badkamer met douchecabine en wastafel en een apart toilet.

Direct boeken

Boek een Beach House op het strand van Zandvoort