Bloemendaal aan Zee

Strand-appartementen

strand-appartement-bloemendaal-1In Bloemendaal aan Zee staan verschillende strand-appartementen aan het strand, met een prachtig uitzicht op zee. Dit zijn geen strandhuisjes, maar luxe appartementen. De comfortabele appartementen liggen direct aan het hippe Bloemendaalse strand.

In de winter, wanneer de hippe strandtenten er niet staan, geniet je hier van de rust, de wind en het winterse zonnetje. Bloemendaal aan zee is het hele jaar door een topbestemming!

Zandvoort aan zee

beachhouse hotel zandvoort2 km verderop aan de boulevard van Zandvoort aan Zee staan verschillende hotels met hotelkamers met een prachtig uitzicht over het strand en de zee.

  • In het Beachhouse Hotel kun je tweepersoonskamers en Junior Suites met uitzicht op zee boeken.
  • Palace Hotel Zandvoort heeft hotelkamers en appartementen met een apart woon- en slaapgedeelte.
  • Bij Beachhotel Zandvoort van Center Parcs hebben ze tweepersoons hotelkamers met een zithoek, NESCAFÉ Dolce Gusto, en mini-koelkast. Als je hier logeert dan kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten van het nabijgelegen Center Parcs.
  • Het Amsterdam Beach Hotel heeft 1, 2, 3-persoonskamers en familiekamers. Sommige kamers hebben een balkon en uitzicht op zee.
  • NH Zandvoort Hotel heeft 2-persoonskamers en familiekamers. Sommige kamers hebben zeezicht. Het hotel heeft een spa.

Strand-appartementen Zandvoort

sea view apartmentHeb je de voorkeur voor een appartement, kijk dan bij de volgende appartementen aan zee in Zandvoort.