Strandhuisjes Zuid-Holland

Strandhuisje in Zuid-Holland

In Zuid-Holland zijn momenteel 7 plekken waar je een strandhuisje kunt huren, en 1 plek met luxe suites.

Kaart Zuid-Holland

Op onderstaande kaart kun je zien waar de strandhuisjes zich bevinden:

Beach Villa’s

Deze luxe strandhuizen staan het hele jaar op het strand bij Hoek van Holland. De Beach Villa’s hebben een oppervlakte van 50 m² en zijn geschikt voor 4-6 personen. De Beach Villa’s zijn per 2 aan elkaar geschakeld.

Logeren aan Zee

Op het strand van Katwijk Noord staan 15 strandhuisjes van 35 m². De strandhuisjes zijn modern ingericht met een zithoek, flatscreen-tv, twee slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De strandhuisjes zijn geschikt voor 2 volwassenen en 3 kinderen.

Kusthuisjes.nl

De kusthuisjes staan in Katwijk aan Zee naast strandpaviljoen ‘Zomers’. De strandhuisjes zijn geschikt voor 5 personen (38 m²). De huisjes zijn geïsoleerd en liggen wat hoger op het strand zodat je over de strandgasten heen kunt kijken.

Beachbungalows Willy Zuid

Beachbungalows Willy Zuid staan naast strandpaviljoen Willy Zuid in Katwijk aan Zee. De strandhuisjes zijn 35 m², hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor 5 personen. Buiten heb je je eigen terras op het strand met een picknicktafel en twee strandstoelen.

Surf en Beach Strandhuisjes

De Surf en Beach strandhuisjes staan naast strandpaviljoen Surf en Beach in Katwijk aan Zee. De strandhuisjes zijn 40 m² groot, en geschikt voor 6 personen. Het strandhuisje is geïsoleerd en heeft centrale verwarming, dus ook optimaal genieten in het voor- en naseizoen.

Pipowagens op het strand

De Pipowagens horen bij Strandpark Vlugtenburg en staan op het strand naast strandpaviljoen de Pit in ’s-Gravenzande. De Pipowagens zijn geschikt voor 4 personen, en er is een kachel in de Pipowagen aanwezig.

ECO Cottages

Aan het Grevelingenmeer vind je 30 zelfvoorzienende ECO cottages. Een ECO Cottage is een duurzaam Tiny House, geschikt voor 4 personen. De cottages staan verspreid over het resort, hierdoor heb je veel privacy. Elk huisje heeft een terras met een hangmat en een Green Egg BBQ. Vanaf je terras heb je vrij uitzicht over het water.

De Pier Suites

Geen strandhuisje, maar absoluut het vermelden waard: De Pier Suites in Scheveningen. Je slaapt hier niet op het strand, maar boven het strand en de zee. De luxe Suites hebben een zonneterras met uitzicht over de zee.