Beach Resort Punt-West

Luxe strandvilla’s en hotelstudio’s

villa-punt-westBeach Resort Punt-West heeft stijlvol ingerichte luxe villa’s en eilandstudio’s. Het resort ligt direct aan het strand van het Grevelingenmeer, in natuurgebied ‘De Punt’.

De villa’s liggen in de duinen of op het strand rondom de aangelegde baai van het resort. Op het eiland midden in de baai liggen de hotelstudio’s, de eilandvilla’s, en de Beachclub. Op het resort zijn fietsen en een loungeboot te huur.

Villa’s aan het strand of in de duinen

villa-punt-west2Er zijn verschillende soorten villa’s (geschikt voor 4 tot 8 personen) met een rustige ligging aan het strand of in de duinen. De luxe villa’s zijn van alle gemakken voorzien met een ruime keuken, slaapkamers met extra lange bedden (210cm) en een terras met tuinmeubilair.

Hotelstudio’s

eilandstudioDe Hotelstudio’s zijn geschikt voor 2 personen, liggen op het eiland van het resort en kunnen geboekt worden met hotelservice. De terrassen hebben uitzicht op het omringende water van de baai of op het binnenland van het eiland. De eilandstudio’s hebben een mooi, luxe ingericht interieur. Het terras is voorzien van lounge stoelen en een tafel.

Eiland Villa’s

eilandvillas2De 4 persoons Eiland Villa’s liggen op het eiland, bij de eilandstudio’s en de BeachClub. De Eiland Villa’s hebben een steiger waar je een kleine boot/sloep kunt aanleggen.

Mooiste bar van Nederland

Bij Beachclub ‘Werelds aan het Strand’ kun je terecht voor heerlijk ontbijt, lunch of diner. De Beachclub heeft de titel ‘mooiste bar van Nederland’ gewonnen in 2015.

Direct boeken

Boek een luxe villa of hotelstudio bij Beach Resort Punt-West