Sea Lodges Bloemendaal aan Zee

Vlakbij het strand

qurios bloemendaal aan zee Qurios Bloemendaal aan Zee heeft vijf verschillende typen Sea Lodges op loopafstand van het strand. De luxe Sea Lodges liggen verscholen in prachtige en rustige duinpannen vlakbij een strandopgang. Op ongeveer 100 meter vanaf het park vind je het strand van Bloemendaal aan Zee.

Sea Lodges

sea lodge qurios bloemendaal aan zeeEr zijn vijf verschillende typen Sea Lodges, allemaal comfortabel, modern en trendy ingericht. Alle lodges beschikken over een afwasmachine, combimagnetron en Nespresso apparaat. Er is een smart TV in de woonkamer en in alle slaapkamers (behalve de slaapvides). De Lodges hebben verder allemaal een overdekte veranda met lounge-set. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt.
De Sea Lodges zijn een bijzondere verschijning vanwege de bouwstijl: modern en trendy, maar toch zeer goed passend in de omgeving.

Faciliteiten

strandhuisje qurios bloemendaal aan zee sea lodgeHet park beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een supermarkt, gezellige brasserie, fietsverhuur en ovenverse pizza’s bij de take-away. Qurios Bloemendaal aan Zee is het hele jaar geopend, dus je kunt hier het hele jaar terecht om te genieten van het strandleven.

Autoluw

Het park is autoluw, op wisseldagen mag je met je auto het park op om je bagage in- en uit te laden. Per boeking kun je één auto op de centrale parkeerplaats van het park parkeren.

Hond mee

Qurios Bloemendaal aan Zee is huisdiervriendelijk en heeft huisdiervriendelijke accommodaties.

Direct boeken

De Sea Lodges van Qurios boek je bij Roompot.