Noord-Holland

Strandhuisje in Noord-Holland

In Noord-Holland zijn momenteel 5 plekken waar je een strandhuisje kunt huren.

Strandhuisjes Julianadorp

Bij Julianadorp aan Zee staan 81 strandhuisjes. De vrijstaande strandhuisjes waren in 2015 winnaar van de gouden Zoover Award. De strandhuisjes zijn voor 4-6 personen, hebben 2 slaapkamers, zijn rookvrij, en hebben gratis wifi. De strandhuisjes kun je boeken voor aankomsten van maart t/m oktober.

Sea Lodges

Qurios Bloemendaal aan Zee heeft Sea Lodges in de duinen, op loopafstand van het Bloemendaalse strand. Ze hebben vijf verschillende typen Sea Lodges, allemaal comfortabel, modern en trendy ingericht. De Sea Lodges liggen op ongeveer 100 meter van het strand, vlakbij een strandopgang. De Sea Lodges zijn een bijzondere verschijning vanwege de bouwstijl: modern en trendy, maar toch zeer goed passend in de omgeving. Qurios Bloemendaal aan Zee is het hele jaar geopend.

Strand-appartementen

In Bloemendaal aan Zee staan verschillende strand-appartementen aan het strand, met een prachtig uitzicht op zee. Dit zijn geen strandhuisjes, maar luxe appartementen. De strandappartementen hebben 1 of 2 slaapkamers en zijn luxe ingericht. Sommige hebben een Sauna of Jacuzzi.

Aan Zee Slapen

Bij Aan Zee Slapen in Wijk aan Zee hebben ze 23 mooie strandhuisjes op het strand. Deze strandhuisjes hebben de Gouden Zoover Award gewonnen in 2017, met een gemiddelde waardering van 9,2. De strandhuisjes zijn 27m² groot en zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. De huisjes staan in twee rijen op het strand. In sommige strandhuisjes zijn honden toegestaan.

Slapen op het strand

In Castricum aan Zee kun je in de zomer kleine strandhuisjes op het strand huren. De strandhuisjes zijn geschikt voor 4 personen en zijn basic. In het strandhuisje is geen eigen keuken en toilet aanwezig. Je kunt gebruik maken van de gezamenlijke keuken en sanitaire voorzieningen. Deze strandhuisjes zijn eigenlijk een soort van ‘kamperen op het strand’.

Kaart Noord-Holland

Op onderstaande kaart kun je zien waar de huisjes zich bevinden: