Roompot Résidence De Veerse Wende

Watervilla’s

Watervilla Roompot Résidence De Veerse WendeRoompot Résidence De Veerse Wende ligt direct aan het Veerse Meer. Je kunt hier verblijven in een luxe villa aan het water. De gloednieuwe villa’s hebben allemaal een eigen aanlegsteiger.

Huur een zeilboot, ga varen en ontdek de twaalf eilanden in het Veerse Meer. Vier eilanden kun je zelfstandig bezoeken, een aantal eilanden kun je met een boswachter bezoeken, en er zijn een aantal eilanden niet toegankelijk voor recreatie.

Terras aan het water

Watervilla Roompot Résidence De Veerse Wende woonkamer en terrasDe watervilla’s zijn ongeveer 100 m², hebben 2 badkamers, 3 of 4 slaapkamers, en zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. De villa’s liggen aan het water en hebben een balkon, steiger en gemeubileerd terras direct aan het water.

In de woonkamer staat een smart-tv, en de keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser en koffiecupapparaat.

Extra luxe genieten

Watervilla Roompot Résidence De Veerse Wende woonkamer keukenMet een luxe villa van Roompot Résidence De Veerse Wende ga je voor bijzonder, luxe en kleinschalig. In je villa ligt bij aankomst een welkomstpakket met koffie en thee voor je klaar, en in de badkamer liggen heerlijke bad- en doucheproducten.

De watervilla’s zijn voorzien van opgemaakte bedden en bad- en keukenlinnen, en er zijn twee handdoeken per persoon aanwezig voor het gehele verblijf. In je villa kun je gebruik maken van gratis wifi.

Gratis voorkeuren

Watervilla Roompot Résidence De Veerse Wende buitenWil je een boot aanmeren bij je villa? Vergeet dan niet tijdens het boeken bij ‘stap 2 extra’s’ de gratis Bootdoorgang Veerse Wende/Veerse Meer bij te boeken.

Let op: de terrassen van meeste villa’s zijn niet omheind. Een aantal villa’s van type Watervilla 6 hebben een terras dat wel grotendeels omheind is, maar niet volledig afsluitbaar. Wil je een gedeeltelijk omheind terras? Geef dit tijdens het boeken aan bij de gratis voorkeuren van stap 1.

Andere gratis voorkeuren bij type Watervilla 6 zijn een sfeerhaard, regendouche, vloerverwarming in de woonkamer of een oplaadpunt voor een elektrische auto bij je villa.

Direct boeken

Boek een watervilla bij Roompot Résidence De Veerse Wende