Haagse Strandhuisjes

Authentieke strandhuisjes

haags strandhuisje buitenDe Haagse Strandhuisjes liggen op het strand, net ten zuiden van de boulevard van Kijkduin. De strandhuisjes hebben een authentieke uitstraling en zijn geschikt voor 4 of 5 personen. De Haagse strandhuisjes zijn onderdeel van Roompot vakantiepark Kijkduin.

De vrijstaande strandhuisjes staat óp het strand en hebben uitzicht op zee. De woonkamer heeft een zitgedeelte met TV, openslaande deuren naar de veranda, een eetgedeelte en grenst aan de open keuken. In de keuken vind je een Nespresso apparaat, waterkoker en koelkast met intern vriesvak. Er is een badkamer met douche. De strandhuisjes hebben 2 slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed en een met stapelbed. Er is gratis WiFi in de strandhuisjes.

4 of 5 personen

haags strandhuisje binnenJe kunt de Haagse strandhuisjes huren voor 4 of 5 personen. Het verschil is dat het strandhuisje voor 5 personen iets duurder is omdat er een extra persoon in het strandhuisje verblijft. Deze extra persoon kan de bank in de woonkamer gebruiken als slaapbank.

Opgemaakte bedden

Het verblijf in een Haagse strandhuisje is inclusief eindschoonmaak en opgemaakte bedden bij aankomst.

Direct boeken