Duinhuisjes Egmond aan Zee

Niet meer te boeken

Deze Duinhuisjes zijn niet meer te boeken, kijk bij de andere duinhuisjes in Egmond aan Zee

Aan de rand van de duinen

Qurios Egmond aan ZeeNiet op het strand, maar absoluut het vermelden waard: de Duinhuisjes van Qurios Egmond aan Zee. Mooie duinlodges, verscholen in de duinen.

Qurios Egmond aan Zee ligt aan de rand van de duinen op 2,5 km afstand van de zee. Het park heeft een kleinschalig karakter, met 16 Lodgetenten (duinlodges). De comfortabele en volledig ingerichte duinlodges zijn helemaal in strandsfeer ingericht, met veel hout en canvas. De duinlodges zijn gebouwd op een houten vlonder en de styling is in natuurlijke kleuren en materialen.

Duinlodges

Duinhuisje Qurios Egmond aan ZeeDe duinlodges zijn voorzien van een goed uitgeruste open keuken, een gezellig ingerichte woonkamer met ruime zithoek en een luxe badkamer. De duinlodges bieden ruimte aan maximaal 6 personen. Er zijn drie aparte slaapruimten: een tweepersoons hemelbed, een stapelbed, en een bedstee. Onder de bedstee is een kleine (geheime) speelruimte voor kinderen. De duinlodge heeft een overdekte veranda.

De badkamer is voorzien van een regendouche, wastafel en toilet. Bij aankomst zijn de bedden al voor je opgemaakt. Een kinderbedje en kinderstoel kun je gratis bijboeken.

Ideaal voor gezinnen

Een aantal duinlodges staan rond een grote speelweide, voor gezinnen met kleinere kinderen zijn deze plekken ideaal. Vanaf je veranda kun je ze goed in het oog houden. Op het park zijn fietsen en bakfietsen te huur.

Hond mee

Qurios Egmond aan Zee is huisdiervriendelijk en heeft huisdiervriendelijke accommodaties.

Niet meer te boeken

Deze Duinhuisjes zijn niet meer te boeken, kijk bij de andere duinhuisjes in Egmond aan Zee