Noord-Holland

Strandhuisje in Noord-Holland

In Noord-Holland zijn momenteel 4 plekken waar je een strandhuisje kunt huren.

Gouden Zoover Award

Op Landal Beach Resort Ooghduyne bij Julianadorp aan Zee staan 81 strandhuisjes. De vrijstaande strandhuisjes waren in 2015 winnaar van de gouden Zoover Award. De strandhuisjes zijn voor 4-6 personen, hebben 2 slaapkamers, zijn rookvrij, en hebben gratis wifi. De strandhuisjes kun je boeken voor aankomsten van maart t/m oktober.

Sea Lodges

Qurios Bloemendaal aan Zee heeft Sea Lodges in de duinen, op loopafstand van het Bloemendaalse strand. Ze hebben vijf verschillende typen Sea Lodges, allemaal comfortabel, modern en trendy ingericht. De Sea Lodges liggen op ongeveer 100 meter van het strand, vlakbij een strandopgang. De Sea Lodges zijn een bijzondere verschijning vanwege de bouwstijl: modern en trendy, maar toch zeer goed passend in de omgeving. Qurios Bloemendaal aan Zee is het hele jaar geopend.

Strand-appartementen

In Bloemendaal aan Zee staan verschillende strand-appartementen aan het strand, met een prachtig uitzicht op zee. Dit zijn geen strandhuisjes, maar luxe appartementen. De strandappartementen hebben 1 of 2 slaapkamers en zijn luxe ingericht. Sommige hebben een Sauna of Jacuzzi.

Duinhuisjes

Niet op het strand, maar absoluut het vermelden waard: Duinhuisjes van Qurios Egmond aan Zee. Mooie duinlodges, aan de rand van de duinen op 2,5 km afstand van de zee. Het kleinschalige park heeft 16 lodgetenten (duinlodges), helemaal in strandsfeer ingericht.

Kaart Noord-Holland

Op onderstaande kaart kun je zien waar de huisjes zich bevinden: