Roompot Vakantiepark Kijkduin

Rustig gelegen Beach Houses

haagse strandhuisjesRoompot Vakantiepark Kijkduin heeft 2 type strandhuisjes op het strand van Kijkduin (Den Haag):

  • Haagse Strandhuisjes
  • Strandhuisjes Kijkduin

De Haagse strandhuisjes hebben een authentieke uitstraling. De strandhuisjes type Kijkduin hebben een moderne uitstraling. De grootte en de prijzen van de huisjes zijn gelijk. De Haagse strandhuisjes liggen op het strand, net ten zuiden van de boulevard van Kijkduin.

Indeling strandhuisje

kijkduin strandhuisjesDe vrijstaande strandhuisjes staat óp het strand en hebben uitzicht op zee. De woonkamer heeft een zitgedeelte met TV, openslaande deuren naar de veranda, een eetgedeelte en grenst aan de open keuken. In de keuken vind je een Nespresso apparaat, waterkoker en koelkast met intern vriesvak. Er is een badkamer met douche. De strandhuisjes hebben 2 slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed en een met stapelbed. Er is gratis WiFi in de strandhuisjes.

4 of 5 personen

Je kunt de strandhuisjes huren voor 4 personen of 5 personen. Het verschil is dat het strandhuisje voor 5 personen iets duurder is omdat er een extra persoon in het strandhuisje verblijft. Deze extra persoon kan de bank in de woonkamer gebruiken als slaapbank.

Direct boeken