Zeeland

Strandhuisje in Zeeland

In Zeeland zijn momenteel 5 plekken waar je een strandhuisje kunt huren.

Strandhuisje aan de Zeeuwse kust

Roompot Beach Resort aan de Zeeuwse kust heeft 3 verschillende types strandhuisjes. De strandhuisjes zijn het hele jaar te boeken en zijn van alle gemakken voorzien. De strandhuisjes zijn geschikt voor 4-6 personen. Alle strandhuisjes hebben een eigen terras met loungeset en gratis wifi.

Design strandhuisjes

De strandhuisjes van Molecaten Park Hoogduin zijn geschikt voor 6 personen. De design strandhuisjes staan op het strand, en zijn aan de voorkant helemaal van glas. Hierdoor heb je een fantastisch uitzicht op het strand en de zee.

Knus strandhuisje

‘Bij de Boompjes’ is een mooi, gekleurd strandhuisje op het strand van Dishoek, vlakbij Vlissingen. Het strandhuisje is praktisch ingedeeld en knus. De woonkamer is voorzien van een keukentje, zithoek en eettafel. Er zijn 6 slaapplaatsen.

Luxe villa’s aan het strand

Beach Resort Punt-West heeft stijlvol ingerichte luxe villa’s aan het strand van het Grevelingenmeer. Op het eiland midden in de baai liggen verder nog eilandstudio’s, eilandvilla’s, en een Beachclub. Er zijn verschillende soorten luxe villa’s (geschikt voor 4 tot 8 personen). De eilandstudio’s zijn geschikt voor 2 personen.

Strand-appartementen

Aan het Zeeuwse Grevelingemeer staan strand-appartementen van Landal Port Greve. De strand-appartementen zijn geschikt voor 4-6 personen en hebben gratis wifi.

Kaart Zeeland

Op onderstaande kaart kun je zien waar de huisjes zich bevinden: